Låt oss bedja

Så skönt att bli av med tigerkostymen nu efter två helger i rad. Iklädd tårta är det nya heta. Iaf i lördags, tydligen. Nog om det.

Det är VÅR nu, på riktigt! I helgen, som i mitt fall även inkluderade måndagen, var lillasyster Maria här hängde. I söndags var vi på bio och såg den amerikanska versionen av the Eye (som jag började kolla på hemma själv en gång men var tvungen att stänga av för det blev för scary, särskilt när man sett den kinesiska och minns var det borde vara läskigt ungefär). Den var ok. Hög scary-faktor. I måndags blev det lite shopping på stan och sen pimpade vi balkongen (jag anar en årlig tradition?). Det blev rödrosa clematis, gula körsbärstomater, gula husarknappar, lilaspräckliga petunior och jättesöta ljusrosa margeriter. Även en översnygg pelargon. Supervårigt.

Älskar verkligen värmen och ljuset och allt det gröna nu. Alla får lite sommarpanik när det blir fint ute, man är verkligen rädd att när som helst ska det ta slut, som förra året. Fy fan, vill inte ens tänka på vilken misslyckad sommar det var! Det hela förstärktes igår när Maria efter att ha suttit tyst ett tag och plötsligt utbrast "Snart är det jul." NEEEj. Hatar att ens tänka på att det ska komma mörker igen.

Snällasnällasnälla väderguden, ge oss en riktig sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0