Ååååhhhhh!!!

Jag DÖR!!!!!<3<3<3

Leaving Las VegasIkväll är det sista Hellnight någonsin på Adelgatan. En epok går i graven. Varannan fredag i tre år har spenderats där och det hela ska givetvis avslutas med besked och förhoppningsvist värdigt. Så värdigt det nu kan bli när Leaving Las Vegas är temat...

Anyway....BE THERE!!!

Ja, tack!

Hoppas, hoppas!

Bowlrider's love

Förra helgen var vi på Bowlrider's i Stapelbäddsparken. Lördagen var bakishäng med David (och senare Lotta) inklusive hamburgertallrik och extremt impande kvartsfinaler. Blev lite kär i den här killen:På söndagen vann han hela skiten i Legends-kategorin. Typiskt mig att bli töntkär i en vinnare hähähä. (OBS, har varit kär i många loosers också, mkt dumt av mig. Den senaste särskilt.)

Bara för att ni ska se honom i action:Han är liksom gasellen bland flodhästarna, svalan bland albatrosserna, ja ni förstår.

På söndagen var det ännu ett bakishäng med Annicki, Magnus, David och senare Joel och Åsa. Och fick se Nicky Guererro igen hihihi. Blev helt exalterad av Åsas o Joels nya tatueringar så smsade Axel och bokade tatueringstid. Nästa vecka, yey! Och ifyllnad i augusti. Extremt peppad på det! Har semester nästa vecka igen, vet knappt vad jag ska göra. Jag tar det med ro. Att dra till Amsterdam var förresten årets bästa idé. Träffade riktigt najsiga människor och shoppade tusen saker som gör mig glad. Vem sa att man inte kan köpa lycka?

Nu ska jag bara försöka återfå mitt sunda leverne också...


HolidayHär är jag nästa vecka! Helt på egen hand... Ojojoj.

Let's get Lost

Sista dagen innan semestern. Underbart. Brevid mig på jobbet står en kartong jordgubbar, det pissregnar inte längre ute och ikväll är det Hellnight in the Park på Debaser. Längtar redan till uterserveringen med hårdrocksjazz (KONTRABAS!) och öl, och sen Dismembers spelning förstås.

Är dock i valet och kvalet angående semestern. Vet inte vart jag ska bli av. Allt jag vet är att jag inte vill vara hemma. Att bara dra till Kastrup imorrn och ta första bästa (billiga) resa lockar, men skrämmer. Har kollat runt på sista minuten-sidor och allt är ospecifierat och farligt (eller jättebra?). Att försöka boka tåg genom Europa verkar vara omöjligt, särskilt om man inte kan tyska. Vill åka till Amsterdam eller Hamburg eller Italien eller vartfansomhelst.

Bara jag slipper sitta ensam hemma. Vid datorn. Själv. I pissvädret. Eller ännu värre. I solen. Själv. Buhuuu.

Recap

Vad har hänt under två veckors tysthet i bloggen?

Jag har tagit mitt första dopp i svenskt vatten (Röda havet i februari, remember?)
Jag har solat i olika parker med Simme och pratat om bra och roliga saker
Jag har förbannat fotbolls-EM
Jag har tittat på mitt livs första fotbollsmatch (Sverige-Grekland 2-0)
Jag har jobbat, jobbat, jobbat
Jag har varit extremt nyttig
och sen extremt onyttig


Om tre dagar har jag sommarens första semestervecka. Då blir det äventyr av något slag, vad vet jag ej än.

RSS 2.0