Divine

Idag är en väldigt bra dag. Den här videon gör den inte sämre:

Och den här varianten är också superrolig, snodd från sedir.se/fraternite.blogg.se:


Our music video of Sebastien Tellier - Divine from sedir on Vimeo.

Extremely Exciting Friday och lite till

Hej.

Idag dog jag nästan. I den döden som alla cyklister i Malmö förr eller senare kommer att möta - cykelolyckan. Men jag lever och kom undan med bara lite skrapsår men desto större chock.

I övrigt har denna vecka varit mkt bra. Jobbar fortfarande och sen är det Hellnight ikväll och vi har piffat till det lite extra och kör en tatueringsmässa på ovanvåningen. Och ja, vi har tattoo drop-in så det är bara att komma bort! Försök inte att köra en hel sleave bara för det är många barn som kommer att stå i kö!


Om bra beslutFörra veckan var asrolig med en massa kalas och fest och grejer. Nu måste min kropp vila lite från alla synder dock. Ska försöka få det att bli en vit vecka, även om det är nån slags hemlig mystisk personalfest på torsdag, Hellnights tatueringsmässa och nattklubb på fredag och sen Jennys födelsedagskalas på lördag. Sen ska pappas födelsedag firas i Broby på söndag. WISH ME LUCK!

Veckans projekt blir att hitta en sån här:

Att dricka en massa sådana här:
 


och att göra det här:

Jag ÄR Beyonce!


Allvarligt talat.De här brillorna är ju vanligare än Cheap Mondays nu för tiden. Var på en fest i lördags och asmånga hade dem. Var i parken på lördags och massa folk hade dem. Ser på bilder i folks bloggar och ALLA har dem. Snacka överhypade brillor.  Snacka mycket klirr i kasan till Ray Ban och lite coolhetsstatus till de som har köpt dem för att leka häftiga.

Birthday GirlFyller år idag, men jobbar hela dagen. Gissa var?

Eller förresten, nu fick jag visst gå hem nån timma tidigare eftersom jag måste städa hehe. Quite the birthday gift!

Ikväll kommer familjen och nära vänner hem till mig och det blir fin fest. Kalle the dog kommer med också, ska bli kul att se den interagera med katten igen. Sist de möttes hos familjen i Broby blev Kalle riven på nosen när han försökte leka med henne. Nu är han på hennes turf. Krig?

Birthday week

Det är en massa roliga saker som händer nu. Var på IKEA igår och köpte en del piffiga attiraljer. Min lägenhet har blivit komprimerad och sned sen jag skaffade pianot och det ska nu försöka rättas till innan diverse födelsedagskalas och besök som kräver plats för många. En störig sak är att mitt surroundsystem är anpassat efter den gamla placeringen av soffa, tv och stereo och nu är allt fucked up. Men lite snett ljud har väl ingen dött av? Hoppas bara att jag hinner städa hela lägenheten efter jobbet ikväll. Eehm. Jomenvisst haha.

Jag fyller år imorrn. 27. Panikskrek lite i parken i söndags när jag började tänka på min ålder. Beslöt mig snabbt för att fortsätta förtränga åldersnojan och leva efter devisen att ålder inte betyder nåt. Right?

Nostalgi


The real stuff

Snodde från Maria:

image100

image101

<3 <3 <3

The Möller-Thörncrantz Online Wedding

Jag har just bevittnat Annickis och Magnus bröllop via webkamera som sände live direkt från Las Vegas. Det var helt sjukt. Jag trodde inte att en taffligt upplöst webkamerafilm kunde frammana så mkt känslor, men det blev mycket gråt och skratt under de korta 10 minutrarna det varade.

Först kom de infarandes i en Pink Cadillac och blev emottagna av nån slags Fejk-Elvis ("As you can see I'm alive and well...") och han blandade vigseln med härliga hits som "Love me Tender" och Viva Las Vegas". Den förvånansvärt vältränade Elvisen gav även några visdomsord som "Promise to never walk in the rain with your blue suede shoes on" och "Promise to be each others teddybears".

Mitt i allt kom jag på att jag var tvungen att fotografera. Insåg att kamerabatteriet var helt dött. Gjorde en print screen istället och den blev asbra, men när jag skulle minska ner den i Photoshop låste sig min dator pga ett kasst grafikkort. BUHU. Så det blev inga bilder, men när jag några minuter senare försökte kolla på filmen igen hade den ersatts av ett pensionärsbröllop. Men här kan man iaf se ungefär hur det såg ut, tänk er bara två rock'n'roll Magnus mr Mayonaise och Annicki aka Anakin&Anarchy i coolaste Vegasoutfitsen (I Annickis fall sydd av Jenny, bilder kommer!) istället för de något lamare versionerna nedan:

image98

image99

Ni som också såg det och tog bilder, give me!!!

A quick call from over there

image97

Fick just ett samtal från Annicki som är i Las Vegas. Klockan är just nu 06 nåt där och de satt i taxin på The Strip på vägen hem från nattens festande. Kan inte fatta att hon ska gifta sig där om några dagar. GIFTA SIG! Sick I tell you. Sjuk stad det där. Sjukt land. Måste dit.

Kontrollerad ilska

image96

Jag läser just nu en bok där en av huvudpersonerna har problem med att kontrollera sin ilska och slår ner personer till höger och vänster. Inatt drömde jag att jag hade problem med att kontrollera min ilska och slog ner en person som jag tyckte var ytlig, skrytsam och helt upptagen av sin egen förträfflighet. Det var inte tillfredsställande, men fick mig iaf att inse vad jag tycker om denna person i verkligheten. Och alla andra med samma drag.

Jag kan bli väldigt bitter på sånt. Typ hej-jag-är-så-jävla-cool-kolla-allt-jag-har-kolla-alla-jag-känner-namedropping-namedropping-bajs-bajs-bajs. Tror dessa personer att detta är vad de tänker på när de ligger på sin dödsbädd? Då är de bara sig själva och all yta är ovidkommande. Eller vill de die in style? Istället för att bry sig om vad alla andra tycker och visa upp en fasad borde de försöka att odla sin egen peronlighet och leva ett underbart liv och sluta stressa fram i konsumtionssamhället. Det håller fan inte. USH! Måste slap myself in the face varje gång jag trillar in på den banan själv. Så lätt att bli ledd inpå den. Stanna upp och tänk.

Ok, blaj på hög nivå här. Var bara tvungen att få ut DET ur systemet.

magkramp.

This one goes out to all the momsdeklarerare där ute. Den här veckan måste ju all bokföring hittills i år sammanställas för att kunna lämna in kvartalets momsdeklaration. Eller jag skulle kunna säga såhär: ångest ÅNGEST ångestångest lalala + lite ångest.

När jag gjort det kommer jag tillbaka, förhoppningsvis lite gladare. Jobbar hela kvällen. Imorrn blir det S to the PCS.


ps. det blev ingen stuga.

Flykt

Bjuder på en svensk schlagerklassiker såhär på morgonkvisten:


Ska snart iväg och jobba och sen blir det att åka till Skånes nordöstra skogar för att hänga med familjen och TADA: smygtitta på sommarstugor! Jag har nämligen fått för mig att jag måste ha en liten stuga i en skog dit jag kan fly. Att detta händer nu kan ha något att göra med den senaste veckans (årets? decenniets?) totala fyllekaos. Vad som börjar som en vilja till en lugn kväll med ett glas vin i hand slutar nästan alltid snarare i tårtorgie, pinsamma fyllesamtal eller att chefen ringer och väcker en på morgonen och påpekar att man borde vara på jobbet. HEJ NYKTERISM!

Jag vill ha möjlighteten att vara på en plats med bara gräs under fötterna, några minuters cykelfärd till en sjö och stillhet och fågelkvitter. Eskapism, naturflykt, naivitet?

Vi får se.

RSS 2.0