Grattis till mig!

Jag har just tagit en hel del blodprover, och vad är det för grattis med det kanske du undrar?

Jag dog inte. Jag kunde andas (ganska) normalt. Jag började inte gråta. Det tog inte längre tid än det normalt borde göra. I DID IT! I sex år har jag oroat mig över när denna dag skulle komma, när jag skulle vara tvungen att ta blodprov. I 6 år har jag undvikit det (för att inte tala om hur lång tid jag undvek det innan dess) men idag så bestämde jag mig för att låtsas att dessa år av skräck inte betydde nåt. Och det gick bra! Wohooo. Hoppas nu bara att jag inte har nån dödlig sjukdom. Bad dem även att ta ett extra prov angående min kropps påverkan av alkohol. Ska bli EXTREMT intressant att få reda på det svaret, men får vänta en vecka.

Här är en tårta till mig:

image21
Inte en XBOX, men va fan. Jag bara jobbar där, är inte frälst. Ska försöka hitta en tårta i form av ett PS3 kanske?

Dödsfår och kanske-döds-Catrine

Här är mitt nya piano:

image18
Hunden får jag inte på köpet.

Det kan även se ut såhär om man inte diggar Mozart-stilen:
image19

Ska bara lära mig spela också.

Apropå att lära sig saker så borde de nya medierna i Det Okända lära sig the trade innan de gör bort sig i TV. Såg avsnittet igår med Robert och båda tyckte att det var det sämsta avsnittet någonsin. Ingen action alls. De bara hade lite ont i huvudet och ojade sig och kände att de hade en kvinna och en man med sig (NÄMEN! inte 70 getter och en zebra alltså?) och sen stod de bara tysta och såg plågade ut, sen var det slut. Jag dog nästan av kasshet. Tur då att vi kompenserade med att se den sjukt bra filmen Black Sheep, som handlar om döds-får som kör bil och galna människor med fårfötter.

image20
Detta väna lilla lamm kan möjligtvis vara det som skulle göra kisens och min lilla familj komplett!

Ska till läkaren igen idag eftersom min hals aldrig vill bli frisk. Flera månader av hosta och andningsproblem och läkare som bara säger att det är att hålla ut och inte överanstränga andningen. MEN KUL DÅ! Tänk om jag har en hemlig ny sjukdom som ingen vet hur de ska leta efter? Nä, ska nog pressa läkaren på lite smaskig info och meducin. Litar inte på läkare.

Nu får det fantamig vara nog!!!

Sluta använda ordet "tisha"! Så fruktansvärt äckligt och fult och wannabetöntigt att jag dör. Värre än ordet wannabetöntigt even! Eller gör vad ni vill men jag kommer att sätta upp er på min hatlista som för övrigt börjar bli ohanterligt lång.

Now that THAT'S been settled - good night.

Personliga nyheter

image17
Jag och Hellena i öl-mode på Hellnigt in the Park

Idag har jag pratat med en bankkvinna om pensionssparande, räntebindning och annat vuxet. Väldigt roligt!!! Har haft nån slags halsfluss de senaste dagarna som jag hoppas är på upphällningen för imorrn är det Client på Debban.

Jag undrar varför en doft av gödsel har spridit sig över hela Malmö idag. Och varför det luktar saffran i min lägenhet när det var flera månader sen jag lagade nåt med saffran. HMMMMMM.

Mitt återfinnande av dv-kameran som köptes för nåt år sen har lett till att jag funderar på att starta videoblogg à la Fredrik Lindström i Pentagon. Minns ni?Jao.

image12

Tillbaka från Egypten och allt är happyjoy. Förutom att mitt hem ser ut som Nagasaki, så seriös vårstädning is coming up.

Hellnight in the Park i fredags med hårdrockquiz, Subfret och Entombed var överjävligt lyckat! Kön gick ända ner till Konsum och det var fullt vid 22.30. Alla var pepp och kvällen bjöd även på tusen öl, efterfest med Guitar Hero 3 och överdosering av fluortabletter. Väntar spänt på att David ska lägga upp bilderna!

Idag är det jobbsöndag och sen blir det Sweeney Todd som jag är väldigt spänd på. Tim Burton OCH Johnny Depp, kan det gå fel? T o m min mamma är kär i Johnny Depp.

image11

Apropå Demon Barber så vill jag nog klippa mig snart. Problemet är bara att jag inte kan bestämma mig. Den eviga lugg eller inte lugg-frågan. Gah. Hjälp?!

I övrigt vill jag att våren ska komma.

RSS 2.0