A word from your local sheriff

Jag är väldigt sugen på att planera en resa nånstans. Tallinn, Berlin, Norrland, whatever. Vill bort! Nåt måste ju hända snart. Köpte en klänning och en blus igår, men jag är rädd att det inte räcker.

image66

Att gå omkring i Tallinn är som att vara i en pepparkakstad. Allt är pluttigt och sött och en ringmur omgärdar hela gamla delen av staden. De nya delarna ser lite mer ut som Lilja 4-ever och det har ju också sin charm. Ehm.

Tallinn var väldigt isolerat och det fanns inte mkt plats för förnyelse under Rysslands ockupation, och det är ju tur att den har för med sig NÅGOT bra iaf. Nämligen att de nu är väldigt stolta över sina gamla delar och inte tillåter modernitetter som t ex McDonald's fula gulröda skyltar utan tvingar dem att ha hängande skyltar i smidesjärn. Old School city 4 real!!!

Nån resa får det bli snart iaf.

Ikväll är det Hellnight med cowboy&indian-tema på Adelgatan 2. Då är det jag som är Sheriffen!

Men ååh.

image65

Kom tillbaka.

Vårskrik

Jag är så trött på allt. Känner mig fast, frustrerad. Trött på lägenheten som aldrig är som jag vill ha den. Trött på samma dag, om och om igen. Trött på att snön alltid kommer tillbaka. Trött på allt antiklimax, trots alla försök att komma någonvart. Trött på att hoppas för att bara bli nedslagen, varje gång. Default. Det börja pirra i kroppen, överallt. Som växtvärk. Måste göra något, måste förändra något, fälla första dominobrickan. Skrika ett vårskrik som förändrar allt.

image64
Bild: Nico van Dijk

Baby LOVE

Den här helgen har varit underbar. Har spenderat den med den här pinglan:

image37


Jag tror att vi har tagit ca 200 bilder på varandra, och tids nog kommer de hamna i bilddagboken. But until then:

     

Vi är på Debban för att kolla in Hästpojken. Hittar olika roliga människor, men de roligaste var vi, och framför allt Helena när hon ställer sig längst fram och stjäl showen med sina partytricks:

image43

Vem är snyggast liksom?

image44

     

Vi dricker alldeles för många öl (eller iaf jag som skulle upp tidigt och jobba på lördagen, buhu) men det var en förträfflig kväll och man lever bara en gång etc...
    

image55
Hon är min ögonsten.

På lördagen begav vi oss till Jeriko och drack goda drinkar och dansade loss tills klubben stängde alltför tidigt.

image56

   

image61

Helena och jag gillar att 1. dricka 2. dansa sittdansen. 3. posa på kort.

 

Sen blev det efterfest med bla de här männen. Skön livesång till old school hits och ballader. Min favorit var covern "The swedish dick"  som kanske är mer känd som The Sweetest thing med U2.

pheta paintskillz

Jaha. Nu klagade Martin på jobbet på att jag borde byta ut min bakgrund som han för övrigt tyckte att jag skulle döpa till "kräk i lingonskogen". Så det blir till att skapa nått nytt i Paint. Känner mig oerhört kreativ efter 2 timmars sömn en jobblördag. Tänkte göra lite olika bakgrunder så får ni rösta vilken jag ska behålla. Kanske.

Cat vs motion

Guu så slapp jag är nu. Inte konstigt kanske med tanke på att mitt jobbschema senaste tiden har varit  oregelbundet som attans. Planen var ju att jag skulle börja träna idag, men energin tog slut när jag kom innanför dörren. SÅ SYND. Mmmm gött att skjuta saker på framtiden tycker jag!

Tänk vad bra om man kunde skjuta saker på dåtiden. Vi säger att man kan det. Isåfall är här en bild tagen precis innan jag gav mig ut och tränade hårt i en timme:

image33


När jag kom hem tog jag denna bilden. Jag blir inte så svettig av att träna som ni ser:

image34

Så, då har man bildbevis också. Får jag spela vidare i Starcraft nu?

Oh. I dig.

Imorrn på jobbet ska jag bara prata Zerg.





För övrigt är jag jävligt uttråkad.

Påskaktiviteter

I påsk ska jag bara jobba. Typ nästan hela tiden. Funderar även på att:

image32

Nån som vill nörda med mig?

Blöh

Vår telefonlinje på jobbet är i princip död pga stormen och alla tramsar runt. Hittat en ny favvis:

image30

Hhohohoho..

Denna är också härlig:

image31

Fast hon är ändå snyggast.

Hellnightnytt

Hoppsan! David outar vår Hellnightnyhet på fyllan inför Dygnet Runts mingeljournalist Simeon Ogén:

http://dygnetrunt.se/mingel/hellnight-in-park/56642/hp08/5349

Kul även att han lyckats fota mig med ett tomt ölglas i handen, det var nog inte under många sekunder den kvällen som det var så...

Jo men det är alltså så att det är dags för oss att lägga ner Hellnight på Adelgatan. Sista gången blir (antagligen) den 27 juni då vi kör fet avslutninsgfest med Las Vegas-tema. Leaving Las Vegas...!

Vad som händer sen vet ingen, men vi kör vidare på Debaser och hoppas på mycket sol i sommar så att vi kan ha massa bra happenings även på uteserveringen.

Secret rooms, secret kisses

Jag funderar på att skaffa ett husdjur till. Men tänk om det blir såhär :/

image29

Oj vilken slapp söndag. Det är ju iofs ok, för söndag är ju vilodagen. Mitt tangentbord ville just skriva violdagen. Jag vill ha många violdagar.

Hellnight i fredags var skoj, drack iofs 46 för många öl så mammas 60-årskalas eller framför allt bilfärden upp till den var lite kaosartad i mitt inre. Lagom tills bakisheten försvann på kvällen när jag var tillbaka i Malmö så tog festandet vid igen. Förfest hos Jenny som hade tusen snacks så att man kunde matcha sina runda fötter med rund mage, trés chic! Sen var det Vogon och mycket tanz och sen var det lite kaos mitt i natten, men somnade till slut själv fint brevid lilla kisen.


Liten lista över saker jag inte vill ha i mitt liv:

satans otyg
orolig magkänsla
taskiga bögerier
andra slampor än jag själv
Christer Sjögren


Och för att förtydliga, efter mkt uppståndelse kring förra inlägget här på bloggen - jag är allså kär i The Pipettes, inget annat OK VA!? ;P

All-Party Weekend

Nu ärt det väldigt mycket multitasking här. Gör köttfärssås, äter frukost, duschar och gör påskpynt samtidigt. Kan man lika bra blogga också tyckte jag va.

Ikväll är det:

image27

och imorrn är det mammas 60-årsfest som gäller på dagen och sen hem till Malmö för att svepa nåt starkt och slänga sig ut i Malmönatten igen. Frågan är bara vart, men det löser sig. Efterklang på Mejeriet i Lund hade vart nåt, men hinns nog inte med.

Tänkte förresten berätta att jag är kär.

image28

The Pipettes <3

Oh Boy

image26

På torsdag spelar Miss Li på Debban och jag skulle hemskt gärna se henne, men det verkar som att Debban har beslutat sig för att sluta ljuga på hemsidan angående starttiden för konserter; står det 21.30 så är det 21.30 och inte typ 23.45 som det tidigare har varit. Det betyder att jag missar det eftersom jag slutar 22 + att alla verkar för fattiga för att kunna göra nåt för närvarande. Men jag är typ skitglad ändå pga olika saker!

Förresten så står det på hemsidan att vuxna män började gråta sist hon spelade på Debban på the Prom (jag var där men minns inga gråtande män?). Vem var det som grät? Och hur vet de att det grät pga henne? Det kanske var så att de grät pga spilld öl. DET är nämligen helt ok.

Moto Boy med tårar

Jag gillar verkligen Moto Boy men detta är ändå kusligt:
image24 image25

<3


Catrine 2.0

image23
Min nya kamera. Jag har den med snyggast färg, gissa?

En väldigt bra sak med den är att man kan filma på mörka fester och ändå se vad folk gör, fet uppgradering från min tidigare cyber shot där man endast kunde gissa sig till katastroferna. Muahaha.

Har även klippt mig i en assnygg page med lugg och färgat det mörkbrunt. Bilder kommer när jag lekt lite med kameran, kanske ikväll. Ikväll blir det nog nån typ av fest, och helst inte nån typ av melodifestival.

LOL!


Moto Bitch

image22

Igår var det Moto Boy på Debban. Det var bra. Även om jag tyckte att alla låtar lät ganska lika så vinner kastratsången alla gånger. Först blev det förfest på Möllevångsgatan 29c och sen blev det tusen öl och tusen foton som ni kommer att kunna se inom snart framtid i bilddagboken hoppas jag. Det finns även några korta mörka filmer där alla glatt sjunger First in the Gang to Die och är allmänt fylleglada. Så vackert! Idag är jag lite död. Väldigt bra betyg på den kvällen *le kryptiskt*.

Extreme Home Makeover?

Efter att ha surfat runt ett tag på olika nyanser av rosa till min hall så har jag blivit helt fast i göra-om-hemma-träsket. Är nu fullständigt övertygad om att jag måste tapetsera lite i köket och i vardagsrummet och måla om både här och var. Hur ska jag ha råd till detta? Jag måste nämligen även betala en dyr transport av ett piano, en stämning av detsamma, jag behöver en ny dator och i år känns det även tvunget att köpa hdtv. Får inte mkt nörderi ut av min Playstation 3 utan en hdtv ju. Sen finns det ju allt annat som måste betalas och göras, men iaf. Vad ska jag börja med? Är väldans sugen på att måla om, det ger en sådan instant kick! Sen kan man ha renoveringsfest! Nån som älskar att tapetsera och vill hjälpa till?

image21
Den här tapeten är ju hemsk rar.


Vernissage

Sådär, oerhört tjusig bakgrundsbild måste jag säga. Äkta Paint-verk.

Nu är man ju sugen på att måla om hallen också!

Husdjur

Idag tänkte jag försöka mig på projektet posta-nåt-i-blogggen-mest-hela-tiden-på-jobbet. Ska även försöka hitta nån snygg bakgrund. Om min dator inte hade hängt sig varje gång jag försöke redigera bilder mer avancerat än att ändra storlek i Photoshop så hade jag gjort en egen. På jobbet har vi desvärre inga sådana häftiga program. Kanske ska göra en i paint? När jag letade runt efter passande snygga bakgrunder hittade jag den här:
image22
Den vill jag ha i födelsedagspresent.

Den påminner ganska mycket om min lilla mise:
image23
Grooaaarrrrrrr *äta tulpaner*

RSS 2.0